Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Laat een weerstation bedrukken met uw logo of promotie-tekst

Een digitaal weerstation met klok is handig op ieder bureau. U leest in één keer de datum, tijd en temperatuur af. Naast de digitale weerstations zijn er natuurlijk ook de bekende thermometers, die de temperatuur zowel in Celsius als Fahrenheit weergeven. Wij bieden beide typen weerstations aan in onze webshop. Het weerstation bedrukken wij naar wens met uw logo of reclameboodschap. Hiermee maakt u van een weerstation een perfect promotie-artikel dat graag ontvangen wordt. Mede omdat het weerstation op een makkelijk zichtbare plek wordt neergezet, wordt uw logo of tekst keer op keer gezien! Dat is natuurlijk de bedoeling van een geschikt relatiegeschenk. Naast weerstations bieden wij een zeer breed assortiment overige premiums die kunnen worden bedrukt. Doe uw voordeel met onze 17-jarige ervaring in het bedrukken van hoogwaardige premiums en profiteer van het feit dat wij geen instelkosten of transportkosten rekenen bij uw bestelling!

Bedrukte temperatuurmeters voor uw klanten en contacten

Bij ons kunt u kiezen uit weerstations in iedere prijsklasse. Laat u een eenvoudige thermometer of een luxe uitgevoerde weerstation bedrukken? De weerstations zijn uitermate geschikt om te gebruiken als incentive bij een bepaalde aankoop door uw klanten. Tevens is het interessant om dit item aan te bieden bij het aangaan van een lidmaatschap of abonnement! Bezoekt u binnenkort een bedrijf of een beurs? Neem de weerstations met opdruk dan mee als kwalitatief hoogstaand relatiegeschenk. Zo laat uw onderneming een veel gebruikt en gewaardeerd visitekaartje achter bij de klant!

Het bestellen van weerstations met opdruk is eenvoudig. U selecteert het gewenste weerstation en de opdruk (een tekst of uw logo bijvoorbeeld) die wij voor u mogen afdrukken. Wij leveren uw bestelling snel en zonder extra kosten!

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring