Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Maak sparen leuker: kies voor een bedrukte spaarpot

We leven in tijden waar het geld niet meer voor het oprapen ligt. Door de economische crisis zijn we voorzichtiger geworden met ons geld. Hierdoor is de spaarpot de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Door het wisselgeld uit de winkel bijvoorbeeld opzij te zetten kan er gespaard worden voor leuke dingen of noodzakelijke uitgaven in het huishouden. Hier speelt premiums.nl naadloos op in en introduceert de bedrukte spaarpot.

De bedrukte spaarpot als onderdeel van uw interieur

Een spaarpot is meestal niet een erg mooi onderdeel van het interieur. Ze zijn vooral functioneel en er is weinig aandacht besteed aan de vormgeving. Laat daarom uw spaarpot bedrukken en kies een ontwerp dat goed past bij uw smaak. Een spaarpot bedrukken zorgt er daarmee voor dat de spaarpot naar een functioneel kwaad een trendy onderdeel van uw huishouden kan worden. Kies één van de talloze ontwerpen en laat de spaarpot gratis thuis bezorgen door premiums.nl

Uw doel op de spaarpot gedrukt

Sparen is niet altijd makkelijk en vaak moeten mensen gestimuleerd worden om dit vol te kunnen houden. Uw spaarpot bedrukken met bijvoorbeeld foto's van het vakantieland van uw dromen. Op deze manier wordt u dagelijks herinnerd aan het einddoel van uw spaargedrag. Uw spaarpot bedrukken met die mooie oude auto helpt u beseffen waarvoor u aan het sparen bent. Hiermee speelt het ontwerp van de spaarpot voor een psychologisch effect.

Uw eigen spaarpot ontwerpen en laten bedrukken heeft dus verschillende voordelen. Functioneel en trendy en tegelijkertijd erg voordelig te bestellen op premiums.nl. Maak sparen leuker door de spaarpot meer te laten zijn dan alleen een spaarpot. Kies voor originaliteit en laat u dagelijks herinneren aan alle mogelijkheden die sparen u kan bieden. Op deze manier kan sparen toch ook wel erg leuk zijn.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring