Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een bedrukte fotolijst maakt je bedrijf zichtbaar

Het doel van een premium is de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Om dit voor elkaar te krijgen is het van belang het premium zoveel mogelijk te laten infiltreren in het dagelijks leven van mensen. Het dagelijks leven waarin ze beslissen of ze bijvoorbeeld zaken doen met jouw bedrijf. Op welke manier kan dit beter dan door middel van een bedrukte fotolijst. Dit premium van Premiums.nl geeft je de mogelijkheid om de naam van je bedrijf in iedere woonkamer van Nederland te krijgen.

Een fotolijst bedrukken: persoonljk en stijlvol

Foto's zijn van alle tijden, net als de manier om de meest geliefde foto's te presenteren: in een lijstje. Daarom maakt Premiums.nl ook gebruik van fotolijstjes in verschillende designs die naadloos aansluiten bij de laatste trends. Een fotolijst bedrukken is daarmee de manier op onderscheidende wijze klanten aan je te binden. Door de kwalitatief hoogwaardige lijstjes is de kans namelijk groot dat de lijstjes ook daadwerkelijk in de woonkamers worden geplaatst en mensen dagelijks het logo en de naam van je bedrijf voorbij zien komen. Mooiere reclame kun je je toch niet wensen?

Fotolijstjes met verbluffende resultaten

Al 17 jaar is Premiums.nl een toonaangevende speler op de markt. In deze tijd is de kennis over wat de consument wil enorm toegenomen. Zo is gebleken dat een fotolijst bedrukken en inzetten als premium een zeer effectieve marketingstrategie is. Maak gebruik van deze kennis en laat vandaag nog een fotolijst bedrukken op Premiums.nl. Profiteer van de extreem lage prijzen, waarbij geen transport- of instelkosten worden berekend. Kies een design en opdruk die bij je bedrijf passen en sta versteld van de resultaten die je op korte termijn zult bereiken. Bereik de mensen in hun eigen woonkamer, kies voor een bedrukte fotolijst van Premiums.nl

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring