Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bedrukte schoenpoetsset: poets het imago van je bedrijf op

Een premium heeft in de eerste plaats ten doel om de ontvanger kennis te laten maken met je bedrijf en haar kwaliteiten. Om deze potentiële klant ook daadwerkelijk over te halen om zaken te gaan doen met je bedrijf is een ander verhaal. Hierbij is het belangrijk dat je je bedrijf op een juiste manier verkoopt en dat je de ontvanger het gevoel geeft speciaal te zijn. Met de bedrukte schoenpoetsset van Premiums.nl slaag je hier op onnavolgbare wijze in. Een schoenpoetsset bedrukken geeft je de mogelijkheid om op onderscheidende wijze aan de wereld te laten zien dat je bedrijf stijl heeft en weet wat haar klanten willen.

Een schoenpoetsset bedrukken als teken van exclusiviteit

Iedereen draagt dagelijks schoenen en mensen met oog voor detail en klasse poetsen deze schoenen regelmatig. Dit geeft hen de mogelijkheid om zich op een professionele en verzorgde manier te tonen aan de buitenwereld. Voorzie in de behoefte van deze interessante doelgroep en laat een schoenpoetsset bedrukken op Premiums.nl. Laat zien dat je bedrijf stijl en uitstraling ook belangrijk vindt. Dit is goed voor het imago voor je bedrijf en tegelijkertijd ook voor je relatie met potentiële klanten. Een schoenpoetsset bedrukken is namelijk een exclusief premium dat aangeeft dat je de ontvanger belangrijk vindt. Dit kan mensen gemakkelijk over de streep trekken om zaken met je bedrijf te doen.

Schoenpoetsset van hoogwaardige kwaliteit

De geleverde kwaliteit is bij Premiums.nl altijd van het hoogste niveau. Daarnaast zijn de prijzen verbluffend laag, waardoor je al met een beperkte investering indruk kunt maken op je doelgroep. Wanneer je nu bestelt betaal je bovendien geen transportkosten. Ga vandaag nog in zee met Premiums.nl, want door jarenlange ervaring weet Premiums.nl haarfijn wat je potentiële klanten kan overtuigen. Geef je organisatie wat het verdient en kies voor een bedrukte schoenpoetsset.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring