Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 7 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Kaarsen bedrukken: het ideale geschenk voor relaties

Om uw bedrijf in de picture te zetten kunt u er natuurlijk voor kiezen om een simpel, goedkoop geschenk aan uw relaties te geven. Nadeel hiervan is alleen wel dat deze geschenken snel in de prullenbak zullen eindigen, terwijl u misschien juist graag iets hebt waarmee uw relatie langer aan u herinnerd zal worden. Bedrukte kaarsen zijn dan een goed alternatief.

Wanneer u aan het kijken bent naar een geschikt relatiegeschenk, dan zal het bedrukken van kaarsen misschien niet direct bij u opkomen. Juist daarom is het zo'n leuk idee, omdat waarschijnlijk niemand het verwacht. Uw relaties zullen verrast zijn en veel mensen vinden een nuttig cadeau toch leuker dan een folder. Grote kans dus dat uw geschenk in dank wordt aanvaard.

Bedrukte kaarsen: een persoonlijk, uniek cadeau voor uw relaties om uw bedrijf in de picture te zetten

Kaarsen bedrukken is dus een ideale manier om uw boodschap aan andere mensen duidelijk te maken. Zo kunt u de kaarsen gebruiken om uw logo op te drukken of een herkenbaar plaatje of foto van uw bedrijf. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om een tekst op de kaars te laten zetten. Dan wordt het nog iets specialer voor de ontvanger en kunt u gemakkelijk laten zien waar u en uw bedrijf voor staan. Ook kaarsen bedrukken voor de kerstdagen of de winter zijn natuurlijk een erg leuk geschenk voor uw relaties. De kaarsen zijn niet snel opgebrand, dus uw relaties zullen toch een tijdje aan uw boodschap en geschenk herinnerd worden.

Bedenk daarom vandaag nog wat u op uw kaarsen wilt laten drukken. Er is vanalles mogelijk en mocht u nog twijfelen tussen twee of drie ideeën, dan kunt u gemakkelijk een sample aanvragen om het uiteindelijke resultaat te kunnen bekijken. Wij hebben al vele jaren ervaring met het bedrukken van producten dus kaarsen bedrukken kunt u rustig aan ons overlaten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring