Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bedrukte keukenwekkers: een wake up call

Premiums zijn bedoeld om consumenten te activeren. Te activeren om je producten te kopen of gebruik te maken van je dienstverlening. Daarom is het goed om een premium te kiezen dat mensen ook stimuleert om tot actie over te gaan. Een goed en effectief voorbeeld hiervan zijn de bedrukte keukenwekkers van Premiums.nl. De manier om je potentiële doelgroep te activeren en op subtiele wijze over te halen om zaken met je bedrijf te doen. 

Je doelgroep wakker schudden met bedrukte keukenwekkers

In iedere keuken staat wel een keukenwekker. Hij geeft een duidelijk signaal wanneer een bepaalde tijdsperiode is verstreken. Hiermee staat de keukenwekker in het midden van de aandacht en iedereen vertrouwt op zijn precisie en betrouwbaarheid. Dit zijn eigenschappen die je ook graag namens je bedrijf zou willen uitstralen. Keukenwekkers bedrukken met Premiums.nl geeft je dus de mogelijkheid om op onderscheidende en treffende wijze het imago van je bedrijf met de wereld te delen. De manier om nieuwe klanten te overtuigen en de naamsbekendheid van je bedrijf op positieve wijze te stimuleren.


Een keukenwekker als sleutel tot succes

Keukenwekkers bedrukken op Premiums.nl is een keuze voor kwaliteit in combinatie met spectaculaire lage prijzen. Kies voor een trendy design en opdruk naar keuze. Keukenwekkers bedrukken is de innovatieve wijze om klanten van de toekomst te bereiken. Velen gingen u al voor en lieten keukenwekkers bedrukken met Premiums.nl. Verspreid deze prachtige premiums op kookbeurzen, restaurants of warenhuizen. De plaatsen waar veel mensen komen die op deze laagdrempelige manier bereikt kunnen worden. Wanneer je nu bestelt hoef je geen transportkosten of instelkosten te betalen. Dit erg aanlokkelijke aanbod wordt versterkt door de ruim 17 jaar ervaring die Premiums.nl heeft. Zo weet u zeker dat je hier aan het juist adres bent. Bestel vandaag en kies voor een rooskleurige toekomst voor je bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring