Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een bedrukte memoclip: de subtiele en stijlvolle premium

Goede reclame dient subtiel te zijn. Wanneer deze te nadrukkelijk aanwezig is gaan mensen zich hieraan ergeren en wordt alleen een averechts effect verkregen. Dit is een veelgemaakte fout, maar bij premiums geldt meestal de regel 'less is more.' Premiums.nl is hier dankzij ruim 17 jaar ervaring achter gekomen en biedt daarom de bedrukkte memoclip aan. De manier om je potentiële klanten op een subtiele en bovendien stijlvolle manier te kunnen bereiken.

Op een stijlvolle manier een memoclip bedrukken

Een bescheiden premium kan dus erg effectief zijn, maar tegelijkertijd moet deze premium wel de boodschap en het imago van je bedrijf vertegenwoordigen. Een memoclip bedrukken bij Premiums.nl kan daarom op een zeer stijlvolle wijze en de geleverde kwaliteit is van hoogstaand niveau. Een verfijnde manier om je potentiële klanten te laten zien dat je bedrijf kwaliteit levert en bovendien een gevoel voor stijl heeft. En dat is de boodschap die je als bedrijf wilt uitstralen zonder kostenverslindende marketingcampagnes op te hoeven zetten.

Je eigen memoclip is bruikbaar voor iedereen

Een memoclip bedrukken leidt daarnaast tot een premium dat voor iedereen ook direct bruikbaar is. De praktische toepassing leidt er toe dat nagenoeg iedereen je bedrukte memoclip daadwerkelijk kan gebruiken. Of dit nu op kantoor of thuis is, overal kan jouw logo of boodschap worden uitgedragen. Profiteer daarom nu van de scherpe aanbiedingen en laat een memoclip bedrukken op Premiums.nl. Betaal nu bovendien geen transport- of instelkosten. De toonaangevende speler op het gebied van premiums helpt je graag bij het verhogen van je omzet en naamsbekendheid. Grijp daarom snel deze kan en laat vandaag nog je eigen memoclip bedrukken op Premiums.nl. De stijlvolle, laagdrempelige en subtiele manier om de wereld te tonen dat jouw bedrijf er toe doet.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring