Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een leeslamp bedrukken: reclame voor het slapen gaan

Marketing is het meest effectief wanneer potentiële klanten op intieme en ontspannen momenten bereikt kunnen worden. Premiums die hierop aansluiten hebben veel meer toegevoegde waarde dan items die alleen op hectische momenten gebruikt kunnen worden. Door de jarenlange succesvolle ervaring kan Premiums.nl dit onderscheid heel duidelijk maken. Dit is dan ook de reden dat de bedrukte leeslamp aangeboden wordt als zeer effectief premium. De manier om de klant op de meest ontspannen momenten te informeren over je bedrijf en de mogelijkheden die je biedt.

Een bedrukte leeslamp als licht in de duisternis

Een leeslamp bedrukken schept licht in de duisternis. Dit laat zien dat je bedrijf voor elk probleem de oplossing is. Daarnaast zijn bedrukte leeslampen natuurlijk ook vooral erg praktisch. Op handzame wijze je boek in bed lezen, zonder constant het grote licht aan en uit te moeten doen. Dit spreekt mensen aan en jouw logo op de lamp zorgt ervoor dat je bedrijf altijd wordt geassocieerd met dit gemak. Een leeslamp bedrukken zorgt er daarnaast ook voor dat je bedrijfslogo het laatste is wat je potentiële klanten zien voordat ze in slaap vallen. Als dat geen effectieve reclame is! Laat potentiële klanten je bedrijf meenemen in hun dromen en ervaar de reacties.

Een eigen leeslamp in iedere slaapkamer

Een leeslamp bedrukken is een intieme manier van reclame maken die zijn effect al meerdere malen heeft bewezen. De manier om je potentiële klanten op een rustige plaats kennis te laten maken met je bedrijf. De ultieme reclame voor je bedrijf en bovendien erg voordelig verkrijgbaar op Premiums.nl. Topkwaliteit en geen bezorgkosten maken Premiums.nl de toonaangevende aanbieder van succesvolle premiums. Premiums voor iedereen die de bekendheid en het imago van zijn bedrijf op zeer korte termijn wil verbeteren. Laat daarom vandaag nog een leeslamp bedrukken en ervaar de verbluffende resultaten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring