Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een bedrukte liniaal als toonbeeld van vakmanschap

Succesvol ondernemen is een kwestie van details en oog voor precisie. Op precies de juiste momenten de juiste beslissingen nemen en de meest interessante kansen in de markt zien. Hetzelfde geldt voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Het oog voor detail en afwerking maakt net het verschil met de grijze middenmoot. Laat aan je klanten zien dat jouw bedrijf dit erg belangrijk vindt en op deze vlakken onderscheidend is. Kies daarom voor de nieuwste premium van Premiums.nl: de bedrukte liniaal. Het toonbeeld van vakmanschap.

Een liniaal bedrukken als statement

In de huidige maatschappij is snelheid en hoeveelheid vaak belangrijker geworden dan de kwaliteit. Hier wordt de consument vaak de dupe van en deze is hierdoor onzeker geworden. Laat een liniaal bedrukken en speel in op deze onzekerheid. Een liniaal bedrukken laat namelijk zien dat jouw bedrijf het wel belangrijk vindt om op details te letten en een hoogwaardige dienstverlening aan te bieden. Dit klinkt het overgrote deel van het publiek natuurlijk als muziek in de oren. Speel in op het sentiment van de markt en verkoop de kwaliteiten van je bedrijf met een bedrukte liniaal.

Zorg voor een brede afzet van je eigen liniaal

Een liniaal bedrukken en verspreiden als premium is dus een zeer effectief marketinginstrument. Laat hem uitdelen in boekwinkels, op vakbeurzen en op bijvoorbeeld universiteiten en hogescholen. Bereik hiermee een groot publiek en vergroot de potentie van je bedrijf. Onbegrensde mogelijkheden met een zeer laagdrempelige premium die voordelig te verkrijgen is op Premiums.nl. Met haar jarenlange ervaring weet Premiums.nl op welke manieren consumenten benaderd dienen te worden. Vele klanten hebben hier de vruchten al van kunnen plukken en hopelijk is jouw bedrijf de volgende succesvolle klant. Kies vandaag nog voor de bedrukte liniaals Premiums.nl en toon de wereld jouw oog voor vakmanschap.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring