Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een bedrukte boekenlegger: een uniek geschenk

Ondanks dat alles om ons heen in sneltreinvaart digitaliseert, is lezen nog steeds een favoriet tijdverdrijf voor miljoenen Nederlanders. Boeken worden nog steeds in grote hoeveelheden verkocht en daarbij hoort natuurlijk ook een passende boekenlegger. Via Premiums.nl kunt u nu bedrukte boekenleggers bestellen. Dit is een uitermate geschikte premium wanneer originaliteit, praktische toepasbaarheid en een lage prijs u aanspreken.

Voordelige reclame met een bedrukte boekenlegger

Wekelijks zijn er door het hele land boekenmarkten. Door op deze plaatsen een bedrukte boekenlegger uit te delen kunt u op eenvoudige wijze uw bedrijf en of boodschap met grote groepen mensen delen. De doelgroep voor bedrukte boekenleggers is namelijk erg breed en laagdrempelig. Een boekenlegger bedrukken op Premiums.nl is daarmee erg geschikt om de naamsbekendheid van bijvoorbeeld uw onderneming een nieuwe boost te geven.

Een ontworpen boekenlegger als sleutel tot succes

Een boekenlegger bedrukken klinkt erg eenvoudig, maar kan grote resultaten opleveren. Ga bijvoorbeeld de samenwerking aan met de plaatselijke boekenwinkel. U laat een boekenlegger bedrukken met een boodschap naar uw keuze en de boekwinkel zal deze bij ieder verkocht boek gratis aan de koper meegeven. Op deze wijze kunnen jullie beiden profiteren. Bestel daarom snel op Premiums.nl.

Boekenleggers van topniveau

Premiums.nl is al 17 jaar toonaangevend op het gebied van premiums en weet daarmee precies wat er speelt in de markt. Een boekenlegger bedrukken klinkt misschien niet als de meest moderne manier om potentiële klanten te inspireren, maar de reacties van andere klanten is overweldigend. Op eenvoudige en goedkope wijze uw doelgroep bereiken, dat is toch wat iedere ondernemer wil bereiken. Maak gebruik van de expertise van Premiums.nl en kies voor het ontwerp en de tekst die het beste bij u past. Dit is uw kans om op unieke en originele wijze laagdrempelige reclame te maken voor uw bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring