Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

  • Online voorraad
    vermeldingen
  • Snelle
    leveringen
  • Gratis verzending
    in de Benelux
  • Jarenlange ervaring
    Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 4 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Heupflessen bedrukken

Voor een origineel én praktisch geschenk laat u heupflessen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam! Een heupfles is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een lange tocht gaat hiken. Ze zijn voor van alles te gebruiken. Voor een heerlijk verwarmende shot van iets sterks of gewoon voor een slokje water. Zeker weten dat uw relatie zich gevleid voelt wanneer hij zo’n stoere heupfles van u ontvangt. Wat het nog net iets specialer maakt, is de heupfles graveren! In veel gevallen is dat mogelijk. Kijk even bij de druktechnieken van het product of vraag ons naar de mogelijkheden!

Welke heupflessen bedrukken wij?

Onze gespecialiseerde mensen helpen u graag met het vinden van het perfecte relatiegeschenk. We zijn tijdens kantooruren altijd te bereiken via bovenstaande contactgegevens! We hebben een hoop soorten en maten aan heupflessen in huis, dus er zit vast en zeker iets voor u bij! Gaat u voor een subtiele van bijvoorbeeld 100 ml, of toch voor het wat grotere werk met een fles van bijvoorbeeld 200 ml? Wilt u de zakflacon helemaal van aluminium of gaat u toch voor de stoere heupfles met een leren zakje? Het kan allemaal! We kunnen zelfs heupflessen bedrukken met 2 handige bekertjes erbij!

Een heupfles graveren is ook mogelijk!

Kijk gerust even rond tussen alle mogelijkheden! De perfecte fles gevonden? Dan laat u uw heupflessen bedrukken. Dat doen we op een manier die uitstekend past bij het materiaal en de vorm. De druktechnieken zijn zorgvuldig voor u uitgezocht en op een rijtje gezet. Vaak drukken we in meerdere kleuren, bijvoorbeeld met de tampondruk. In veel gevallen kunt u zoals gezegd de heupfles graveren! Dit is een slijtvaste en haarscherpe manier van heupflessen bedrukken. Het ziet er bovendien zeer professioneel uit!

Gratis digitale drukproef

Heeft u besteld, dan krijgt u altijd te zien hoe het resultaat eruit komt te zien. Dat doen we via een digitale drukproef. wanneer u akkoord gaat, gaan we snel en secuur voor u aan de slag.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

  • Ferdinand Bolstraat 25
  • 8021 ES Zwolle
  • Nederland
  • 038 - 760 1906
  • info@premiums.nl
  • Veilig betalen met Premiums.nl
    Veilig betalen met Premiums.nl

    Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
    O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
    Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring