Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 5 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bedrukte bidons voor het grote publiek

Sinds jaren hebben we in Nederland weer enkele wielrenners die bijvoorbeeld in de Ronde van Frankrijk voorin meedoen. Dit heeft direct effect op de populariteit van de wielersport in Nederland. Kijkcijfers op tv stijgen, toeschouwersaantallen nemen toe en er worden meer wielerwedstrijden georganiseerd. Naast deze sportieve ontwikkeling geeft dit ook mogelijkheden op het gebied van marketing. Speel hier op in een maak gebruik van de bedrukte bidon van Premiums.nl

Een bidon bedrukken als souvenir

Bedrukte bidons kunnen op veel verschillende plaatsen als marketinginstrument worden ingezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vele wielerwedstrijden die worden gehouden in Nederland en België. Door onderdeel te zijn van de reclamekaravaan is het heel eenvoudig om de bedrukte bidons te verspreiden onder de aanwezige wielerfans. Een eenvoudige manier om deze gewilde reclameobjecten te verspreiden onder een grote groep potentiële klanten.

Uw ontworpen bidon op talrijke fietsen

Een bidon bedrukken op Premiums.nl geeft onbegrensde mogelijkheden. Wanneer mensen namelijk met een bidon met uw opdruk rondrijden genereert dit een hoop gratis reclame voor uw onderneming. Het is daarom de uitdaging om deze bidon ook daadwerkelijk op al deze fietsen te krijgen. Ga bijvoorbeeld de samenwerking aan met een fietsenmaker die deze bidons verstrekt bij elke verkoop. Of deel ze uit bij een wielertoer of grote fietsenstalling. Dit zijn uw kansen om eenvoudig een groot publiek te bereiken.

Functioneel en stijlvol

Premiums.nl is toonaangevend op het gebied van bedrukte premiums. Wanneer u een bestelling plaatst op deze website weet u zeker dat u een eerlijke prijs betaalt en kwaliteit in huis haalt. Een bidon bedrukken op Premiums.nl is uiteraard functioneel maar bovenal ook erg stijlvol. Door jarenlange ervaring weet Premiums.nl dat het oog ook wat wil. Een bidon bedrukken is uw kans om naamsbekendheid te generen bij het grote publiek. Grijp daarom nu deze kans.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring