Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Een kurkentrekker cadeau geven?

Als onderneming wil je graag de klanten zo nu en dan iets cadeau doen. Dat komt de klantenbinding ten goede en kan extra reclame opleveren. De hamvraag is daarbij steeds weer "Wat is voor een klant interessant?"

Gebruiksvoorwerp

Producten die in het dagelijkse leven veel gebruikt worden, hebben vaak een opdruk. Zoals pennen bijvoorbeeld, en vroeger werden hier vaak aanstekers voor gebruikt. Wat is tegenwoordig zo'n typisch product waar je als ondernemer mee kunt scoren? Het mag niet op weerstand stuiten zoals dat met aanstekers nu vaak het geval is. Het mag echter wel handig zijn. Zoals een kurkentrekker. Heel wat mensen trekken zo nu en dan een flesje wijn open. Hier komt een kurkentrekker van pas en vaak blijft die ook nog even liggen. Is het een bedrukte kurkentrekker dan levert het twee keer reclame op. De gebruiker wordt er aan herinnerd van wie het een geschenk is en de aanwezigen kijken nieuwsgierig even wat er op het handvat staat. Zo komt uw bedrijf op dat moment duidelijk onder de aandacht. Een kurkentrekker bedrukken is dus zeker iets om te overwegen.

Speciaal

Voor speciale klanten zijn er vaak speciale geschenken. Deze groep zou u bijvoorbeeld een mooie fles wijn cadeau kunnen doen. De kurkentrekker bedrukken zorgt ook hier voor dat extra moment van aandacht. Een kurkentrekker bedrukken is dus ook voor deze groep reuze interessant als reclame-gadget.

Kurkentrekker bedrukken

De aandacht trekken is al moeilijk genoeg, die aandacht terug laten komen veel moeilijker. Een kurkentrekker bedrukken betekent dat u als bedrijf regelmatig aandacht krijgt, want telkens wanneer die kurkentrekker gebruikt wordt, bent u in beeld. Dit geldt met name wanneer het een mooi en goed werkend product betreft. Dat is een tweede manier om aandacht te vragen voor uw eigen producten. Kwaliteit staat daarbij voorop en dat is wat de klant onbewust medegedeeld krijgt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring