Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bedrukte tuinartikelen: het hele jaar effectief

Veel premiums verdwijnen binnen de kortste keren onder in een la en de effectiviteit is hiermee dan ook zeer beperkt. Daarom is het zaak om altijd een premium te selecteren dat langere tijd resultaat oplevert. Een goed voorbeeld zijn de bedrukte tuinartikelen die Premiums.nl nu als premium aanbiedt. De mogelijkheid om het gehele jaar reclame voor je bedrijf te maken. Een unieke kans om je reclamecampagne over een zo lang mogelijke periode uit te spreiden.

Tuinartikelen bedrukken voor een dagelijkse aanblik

Een tuin is voor veel mensen een zeer belangrijk gedeelte van hun woonomgeving. Dagelijks wordt deze ruimte gebruikt voor ontspanning of zorgt de aanblik alleen al voor een ontspannen gevoel. Tuinartikelen bedrukken geeft je de mogelijkheid om je bedrijf op eenvoudige wijze onderdeel te laten zijn van deze aanblik. Dagelijkse reclame als onderdeel van de vertrouwde omgeving van je potentiële klanten. De stijlvolle premiums van Premiums.nl geven je bedrijf hiermee de uitstraling die je wenst. Een unieke manier om reclame te maken en de naamsbekendheid van je bedrijf op een positieve wijze te vergroten.

Vele verschillende mogelijkheden van topkwaliteit

Of je nu kiest voor een vogelhuisje of een bedrukte bloempot, het effect is in alle gevallen positief. Laat zien dat je op deze manier begaan bent met de natuur en gebruik daarnaast de symboliek dat je bedrijf constant aan het groeien en ontwikkelen is. Tuinartikelen bedrukken zorgt ervoor dat je doelen op verschillende manieren worden bereikt. Laat de premiums uitdelen in tuincentra, bloemenmarkten en soortgelijke plaatsen en bereik eenvoudig je publiek. Laat daarom vandaag nog je tuinartikelen bedrukken op Premiums.nl en gun je bedrijf het succes dat het verdient. Daarnaast betaal je verbazend lage prijzen ten opzichte van de hoogwaardige kwaliteit die Premiums.nl al ruim 17 jaar aan haar klanten levert.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring