Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 8 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
9 producten

Keycords bedrukken

Een ieder die van tijd tot tijd een vakbeurs bezoekt, heeft ongetwijfeld al meerdere malen een keycord met opdruk om zijn of haar hals gehangen waaraan een persoonlijke toegangspas voor de beursvloer bungelde. De keycords zijn in dat geval veelal voorzien van de naam van het evenement of de hoofdsponsor. Naast beurzen kom je een keycord met naam ook vaak tegen bij popconcerten en muziekfestivals. De hangers geven tijdens dergelijke evenementen vaak de functies aan van uiteenlopende doelgroepen, variërend van de technische backstage crew tot vip-gasten en persrelaties.

Bedrukte keycords geven elk evenement een uniek lintje

Laat je als bedrijf of organisatie een keycord bedrukken, dan moet je natuurlijk wel rekening houden met de ruimte die beschikbaar is om je tekst of logo te plaatsen. Uiteraard is de breedte in de regel niet het grootste probleem. Er is daarentegen wel wat meer creatief pas- en meetwerk nodig als een logo ook de hoogte ingaat. In dat soort gevallen is een kleine versie van het logo, aangevuld met de bedrijfsnaam in duidelijke letters een veelgebruikte oplossing.

Vanzelfsprekend kan Premiums.nl keycords bedrukken in elke gewenste kleur en zijn ook de hangers zelf in een ruime sortering verschillende kleuren beschikbaar. Op die manier ontstaat een keycord die vrijwel naadloos aansluit op de standaard huiskleuren van een bedrijf of organisatie. Dat we topkwaliteit leveren is iets waar u niet over hoeft te twijfelen. Onze onderneming heeft inmiddels 17 jaar ervaring in het verlenen van service met betrekking tot bedrukte premiums. Aangezien we u geen instelkosten of verzendkosten in rekening brengen, kunt u in een oogopslag zien wat u uiteindelijk betaalt voor de aanschaf van een reeks keycords. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring