Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

  • Online voorraad
    vermeldingen
  • Snelle
    leveringen
  • Gratis verzending
    in de Benelux
  • Jarenlange ervaring
    Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
15 producten

De bedrukte badset is een perfecte verrassing voor uw klanten en contacten

Voert u een onderneming waarin u veel in contact komt met uw gasten of klanten, maar bereikt u ook graag snel en doeltreffend een nieuwe doelgroep? Laat dan een badset bedrukken met uw logo of andere boodschap. Wij bieden een breed assortiment badsets in verschillende uitvoeringen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een mooi verpakte douchegel te personaliseren met uw bedrijfsinformatie. Een badset met bedrukking is een attent presentje dat uw gasten en nieuwe klanten zeer zullen waarderen. De bedrukte set is uitermate geschikt als promotie-artikel of give-away voor hotels, drogisterijen, beauty-specialisten en andere ondernemingen die het belangrijk vinden om de waardering voor de klant te tonen.

Bedrukte badsets worden altijd graag ontvangen

Laat een badset bedrukken en organiseer een leuke actie voor uw klanten. Wilt u uw klanten of gasten graag aan uw bedrijf binden? Kies dan bijvoorbeeld voor een leuke spaaractie of bied de klant de gelegenheid om de set te bemachtigen bij besteding van een bepaald bedrag in uw onderneming. Naast de badset voor thuis vindt u bij ons ook reissets, die zeer geschikt zijn als give-aways voor bijvoorbeeld reisbureaus!

Maak nu kennis met ons enorme aanbod promo-artikelen die zeer geschikt zijn om te laten bedrukken met de door u gewenste tekst of uw logo. Er zijn sets beschikbaar in iedere prijsklasse, en met een luxe uitstraling. Bij het weggeven van een relatiegeschenk is het immers belangrijk dat het weg te geven product kwaliteit heeft! Daar staan wij garant voor.

Laat de badset bedrukken die bij uw onderneming past en selecteer de gewenste af te drukken boodschap voor uw klanten en contacten. Wij gaan direct voor u aan de slag en leveren de bestelling snel en eenvoudig op het door u gewenste adres!

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

  • Ferdinand Bolstraat 25
  • 8021 ES Zwolle
  • Nederland
  • 038 - 760 1906
  • info@premiums.nl
  • Veilig betalen met Premiums.nl
    Veilig betalen met Premiums.nl

    Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
    O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
    Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring