Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

  • Online voorraad
    vermeldingen
  • Snelle
    leveringen
  • Gratis verzending
    in de Benelux
  • Jarenlange ervaring
    Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Gymtassen bedrukken, val op!

Tijd om naar school te gaan! Laat daarom gymtassen bedrukken en maak uw relaties blij. Gymtassen bedrukken is een uitstekend idee wanneer u veel ouders in uw doelgroep heeft, of natuurlijk kinderen. Vooral voor kinderen is het een must om een gymtas te hebben. En wat is er leuker dan een gymtas met naam? Gymtassen bedrukken kan natuurlijk ook gewoon voor volwassenen, want ze zijn breed in te zetten! Voor kinderen is het ideaal om een hippe gymtas te hebben. Hier bent u dan aan het juiste adres. Kijk eens rond tussen alle kleuren en soorten die we voor u in huis hebben.

Welke gymtassen bedrukken wij?

Een gymtas met naam zorgt ervoor dat u overal gezien wordt! We hebben gymtassen van verschillende materialen. Een zachter en lekker lichte tas? Polyester is dan perfect! Of gaat u toch voor het ijzersterke nylon? De meeste tassen zijn voorzien van een koord om de tas dicht te trekken en om de tas op de rug te bevestigen. Handig! De meeste exemplaren zijn in een hoop kleuren leverbaar, dus kies de kleur die het best bij uw bedrijf past!

Gymtassen met naam, leuk om uit te delen!

Met gymtassen bedrukken zorgt u voor het ultieme promotiemateriaal. Dit doen we altijd heel nauwkeurig, tot in detail. En toch lukt het onze professionals om ook nog eens snel te drukken, zodat uw gymtas met naam gauw bij u op de mat ligt. Zo kunt u direct uw relaties blij maken! De bedrukking hangt af van het materiaal. Op nylon is er misschien net weer een andere druktechniek nodig dan bij katoen.

Wij adviseren u graag!

Onze gespecialiseerde mensen zetten altijd de allerbeste druktechnieken voor u op een rijtje. Soms is er maar 1 geschikt, maar vaak kunt u kiezen uit meerdere druktechnieken. Komt u hier niet uit, dan kunt u ons altijd om advies vragen via bovenstaande contactgegevens. Onze mensen staan voor u klaar!

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

  • Ferdinand Bolstraat 25
  • 8021 ES Zwolle
  • Nederland
  • 038 - 760 1906
  • info@premiums.nl
  • Veilig betalen met Premiums.nl
    Veilig betalen met Premiums.nl

    Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
    O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
    Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring