Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Promotiemiddelen

Jaarlijks zetten diverse ondernemers een promotionele actie op. De één is hier meer succesvol in dan de ander. Het is geen wonder dat promotionele acties populair zijn en vaak gebruikt worden om zakenrelaties te bedanken of klanten aan een onderneming te binden. Wij zetten voor uw wat feiten op een rij!

Positieve aandacht
Ontvangers van promotiemiddelen denken na het ontvangen van een promotiemiddel positiever over de ondernemer die ze het relatiegeschenk heeft gegeven.De onderneming krijgt positieve aandacht en wordt bovendien onthouden. Meer dan de helft van de ontvangers van een promotiemiddel kan zich het bedrijf dat de promotiemiddelen uitdeelde, herinneren.

Duurzaam ondernemen
Promotiemiddelen zijn er natuurlijk in alle soorten en maten! Er zijn dan ook diverse trends te ontdekken. Opvallend blijft dat schrijfgerei en USB-sticks al jaren de meest weggegeven promotiemiddelen zijn. Daarnaast wordt het steeds belangrijker dat de premiums duurzaam zijn ontwikkelt en geproduceerd. Aan dit laatste punt hechten wij bij Premiums.nl ook heel veel waarde.

Lange gebruiksduur
Promotiemiddelen worden gemiddeld één keer per dag gebruikt. Relatiegeschenken zoals balpennen en bekers zelfs nog veel vaker. Hierdoor bereiken promotiemiddelen meer mensen op één dag dan een prijzige televisiereclame of radiospot. Het voordeel van praktische premiums is bovendien dat deze maandenlang worden bewaard. Een USB-stick wordt bijvoorbeeld gemiddeld negen maanden behouden en vaak ook nog intensief gebruikt.

Mond-op-mondreclame
Uit een onderzoek van de German Promotional Product Association (GWW Germany) is gebleken dat de helft van de ondervraagden het bedrijf dat promotiemiddelen verstrekt zou aanraden aan anderen. En u als ondernemer weet natuurlijk als geen ander hoe belangrijk mond-op-mondreclame is! Een promotiemiddel is dus een bijzonder origineel visitekaartje.       

Vrijblijvend advies
Twijfelt u nog over het soort promotiemiddel dat u wilt weggeven of over het überhaupt opzetten van een promotionele actie? U kunt vrijblijvend advies inwinnen bij één van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden bij Premiums.nl.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring