Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
2 producten

Gebruik scherpgeprijsde bedrukte slippers als promotie-artikel

Wilt u uw onderneming op een zonnige manier onder de aandacht brengen? Dan zijn slippers met opdruk het perfecte relatiegeschenk voor u! Wij bieden een breed assortiment slippers in verschillende kleuren. Naast deze slippers kunt u er bij ons ook voor kiezen om reissokken en zelfs pantoffels te laten bedrukken met uw tekst of logo. Op de slippers met opdruk wordt uw bedrijf op een duidelijke en opvallende manier onder de aandacht gebracht. U kunt er voor kiezen om uw logo, uw tekst, of een combinatie van uw logo en boodschap af te laten drukken op deze trendy slippers. Uiteraard staan kwaliteit en draagcomfort voorop bij dit premium! De slippers kunnen tevens door een groot aantal maten voeten worden gedragen en zijn verkrijgbaar in een small, medium of large uitvoering. Laat uw klanten en contacten continu rondlopen met uw bedrijfsboodschap en vergroot uw naamsbekendheid op een originele manier!

Bedrukte teenslippers met uw logo

Laat ook voor uw onderneming slippers bedrukken met uw tekst en logo. De slippers zijn bij uitstek geschikt voor het voeren van leuke (winkel)acties en geven u de kans om de klant een leuke incentive te bieden. Tevens kunnen de slippers prima worden ingezet als relatiegeschenk en give-away voor ondernemingen in bijvoorbeeld de reisbranche, touroperators, welness bedrijven, zwembaden en sportverenigingen en clubs. De slippers worden altijd enthousiast ontvangen en veel gedragen waardoor u verzekerd bent van een hoge zichtbaarheid.

Laat slippers bedrukken voor uw bedrijf en ervaar hoe eenvoudig het kan zijn om de klant een origineel item te bieden dat uw onderneming op een positieve manier onder de aandacht brengt! Het bestellen en bedrukken van slippers gaat snel en eenvoudig. U kiest de juiste slipper, wij verzorgen de opdruk en leveren uw bestelling zonder instelkosten en transportkosten!

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring