Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logoview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Een bedrukte schoenentas als stijlvol alternatief

Er zijn duizenden verschillende soorten premiums op de markt. Als ondernemer is het daarom erg moeilijk om een premium te selecteren dat ook daadwerkelijk onderscheidend is. Een premium dat aansluit bij de wensen en behoeften van je doelgroep en tegelijkertijd je bedrijf op een effectieve manier promoot. Premiums.nl komt nu met de bedrukte schoenentas. Het nieuwe premium dat tegelijkertijd stijlvol, praktisch en onderscheidend is. De manier om toekomstige klanten aan je te binden en je bedrijf een positieve uitstraling te geven richting je gewenste doelgroep.

Een schoenentas bedrukken maakt indruk

Een effectief premium maakt direct indruk op de ontvanger. De stijlvolle schoenentassen van Premiums.nl laten meteen een onuitwisbare indruk achter bij je potentiële klanten. Mensen krijgen meteen een positief beeld van je onderneming en associëren je al snel met trendy, stijlvol en eigentijds. Een schoenentas bedrukken laat zien dat je mensen net dat stukje extra service wilt bieden. Je onderneming let op details en dat zijn eigenschappen die twijfelende klanten over de streep kunnen trekken.

Schoenentassen zijn eenvoudig aan de man te brengen

Waar het bij andere premiums nog wel eens moeilijk is om deze bij de doelgroep te krijgen is dit bij bedrukte schoenentassen niet het geval. Laat een schoenentas bedrukken en laat deze uitdelen door schoenwinkels, schoenmakers, kledingwinkels en andere geschikte plaatsen. Een schoenentas bedrukken en verspreiden als premium is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies daarom voor Premiums.nl en kies tegelijkertijd voor de hoogste kwaliteit in de markt voor een verrassend scherpe prijs en goede service. Betaal nu zelfs geen transport- en instelkosten. Al 17 jaar weet Premiums.nl wat je bedrijf nodig heeft op het gebied van marketing. Een schoenentas bedrukken is de ultieme kans om de marketing van je bedrijf nieuw leven in te laten blazen. Laat iedereen kennismaken met je bedrijf en bestel vandaag nog.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring