Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Met bedrukte potloden heeft u een veel gebruikt premium in handen

Potloden en bureauartikelen zoals tekensets worden zeer gewaardeerd als give-away voor de klant. Bij het selecteren van een relatiegeschenk staan de uitstraling en functionaliteit van het artikel voorop. Naast een zeer breed assortiment andere premiums bieden wij potloden en tekensets aan die bedrukt kunnen worden met uw logo of boodschap. Bij ons vindt u potloden in alle prijsklassen: van een eenvoudig potlood met gum tot een volwaardige tekenset in eco-uitvoering! Hoe meer uw promotiegeschenk gebruikt wordt, des te meer komt uw bedrijf keer op keer onder de aandacht. Dat maakt potloden bedrukken een goede optie voor een premium! Wij leveren de bedrukte potloden en tekensets zonder instelkosten of transportkosten. Dat maakt het uitkiezen van het voor uw onderneming geschikte promotiegeschenk nog voordeliger.

Geef een bedrukt potlood weg als promotie-artikel

Bezoekt u binnenkort een beurs of verwacht u een bedrijfsbezoek? Laat potloden bedrukken met uw boodschap of logo en presenteer uw bedrijf op een originele manier aan uw klanten en contacten. Uiteraard kunt u onze bedrukte tekensets of potloden ook inzetten als incentive bij besteding van een bepaald bedrag of als onderdeel van bijvoorbeeld een spaaractie voor uw klanten. Maak nu een keuze uit ons zeer ruime assortiment premiums, die wij leveren met of zonder opdruk. Aan u de keuze! Wij hebben ruim 17 jaar ervaring in het bedrukken van give-aways en onze professionals kunnen u bijstaan in het samenstellen van de tekst of logo die op het door u gekozen item mag worden afgebeeld.

Potloden bedrukken kan snel en eenvoudig voor u worden gerealiseerd. Na het uitkiezen van het te bedrukken item, geeft u ons het logo of de af te drukken tekst. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag en leveren de bedrukte artikelen gratis op het door u gewenste adres!

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring