Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
1 producten

Een bedrukte cocktailset: ontspannen reclame

Binnen je marketingstrategie zijn premiums altijd een goed alternatief om op een onderscheidende manier je producten en/of dienstverlening in de markt te zetten. Vervolgens is het altijd een zoektocht naar die premiums die aan de ene kant de boodschap en identiteit van je bedrijf of product uitstralen, maar aan de andere kant ook inspelen op de behoeften en interesse van de consument. Met de bedrukte cocktailset van Premiums.nl wordt de juiste balans gevonden. Een premium dat veel mensen op een speelse manier zal overtuigen van de kwaliteiten van uw onderneming.

Een bedrukte cocktailset als teken van stijl en zelfverzekerdheid

Een cocktailset bedrukken op Premiums.nl is meer dan zomaar alleen een premium. Hiermee laat je de buitenwereld namelijk zien dat je bedrijf zich kenmerkt door een ontspannen houding, waarbij de dagelijkse realiteit wordt afgewisseld met een gezonde dosis ontspanning en lol. Dit zal veel mensen aanspreken. Een cocktailset bedrukken is daarnaast ook een teken van stijl en klasse. Het betreffen namelijk exclusieve drankjes en daarmee zet je je bedrijf neer als een onderneming die topkwaliteit levert en zich onderscheidt van de concurrentie.

Je eigen cocktailset in elke willekeurige bar

Een cocktailset bedrukken op Premiums.nl is eenvoudig en voordelig. Het verspreiden van dit premium is misschien nog wel makkelijker. Maak afspraken met plaatselijke horecagelegenheden, laat ze gratis je cocktailsets gebruiken en maak reclame richting een groot en gemêleerd publiek. Een cocktailset bedrukken geeft op het gebied van marketing dus enorm veel mogelijkheden. Zo kun je er ook voor kiezen om de sets uit te delen op een horecabeurs of om afspraken te maken met grote cateringbedrijven. Kortom, mogelijkheden te over. Mogelijkheden om je bedrijf op een onnavolgbare manier in de markt te positioneren.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring