Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl

Luxe relatiegeschenken tonen echte waardering

Waardering uitspreken naar uw klanten of medewerkers kan soms lastig zijn. Wat is nu precies het juiste om te doen? Een perfecte oplossing hiervoor zijn luxe relatiegeschenken. Op deze manier wordt er waardering naar de klanten of medewerkers uitgesproken op een originele manier. 

Waarom luxe relatiegeschenken?

De ontvanger een blijk van waardering geven, dat moet altijd het doel zijn van een relatiegeschenk. Maar waarom op deze manier? Met een luxe relatiegeschenk geeft u niet alleen een presentje weg, maar er wordt meer een signaal afgegeven. Klanten en medewerkers krijgen meteen het gevoel dat ze speciaal zijn door middel van een origineel cadeau.

Het is natuurlijk van belang dat het geschenk passend is voor de ontvanger. Zo is het geven van verschillende kerstartikelen erg leuk voor tijdens de feestdagen. Wilt u graag wat weggeven aan klanten in een kapsalon/schoonheidsstudio? Dan hebben wij een groot assortiment aan verzorgingsproducten klaar staan. Maar ongeacht de gelegenheid: bij ons vindt u de luxe relatiegeschenken die u zoekt!

Waarom Premiums.nl?

Een luxe relatiegeschenk is dus een uitstekende keuze om uw klanten of medewerkers eens even lekker te verwennen. Maar waarom doet u dat het beste bij Premiums.nl? Premiums biedt met ruim 17 jaar aan ervaring alleen de beste producten. Wij voegen alleen die producten aan het assortiment toe waar wij volledig van overtuigd zijn.

Alle relatiegeschenken zijn volledig vrij van transportkosten. Zo is de prijs die bij het product staat, ook echt de prijs die u er voor betaalt. Bovendien zijn de geschenken gemakkelijk te bestellen, is het betaalproces gemakkelijk te volgen en worden de producten duidelijk beschreven. Ook de instelkosten zijn voor ons, hier betaalt u niet aan mee.

Voor echte mooie luxe relatiegeschenken bent u hier aan het juiste adres. Is het tijd om uw klanten/medewerkers even in de watten te leggen? Kijk dan gerust verder in ons assortiment aan luxe relatiegeschenken!

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring