Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl

Duurzame relatiegeschenken met eigentijdse uitstraling

Voor uw bedrijf wilt u graag enkele veelzeggende relatiegeschenken voor promotionele doeleinden. Maar u beseft ook dat veel van deze geschenken vaak ongebruikt in bureaulades - of erger - belanden. Dat is niet alleen zonde van uw investering, maar ook een onnodige belasting voor het milieu. Hoe zorgt u ervoor dat uw relatiegeschenken niet alleen uw bedrijf, maar ook uw waarden en toewijding voor de natuur weerspiegelen? Simpel, door te kiezen voor duurzame relatiegeschenken!

Waarom duurzame relatiegeschenken?

Wanneer u kiest voor duurzame relatiegeschenken, kiest u voor het milieu. Onze duurzame relatiegeschenken zijn geproduceerd met respect voor de natuur, gaan lang mee en zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Met deze relatiegeschenken maakt u een overtuigend statement naar uw relaties. Denk bijvoorbeeld aan leuke geschenken die ook nuttig zijn, zoals een solar oplader of een tas van hergebruikt kunststof. Ook kunt u denken aan producten die te consumeren zijn, zoals koffie en thee, of chocola.

Diverse gelegenheden

Natuurlijk kunt u wachten tot een beurs of presentatiegelegenheid om uw relatiegeschenken uit te delen aan bezoekers. Maar wilt u echt bijdragen aan bewustzijnbevordering voor onze leefomgeving, maak dan uw presentatie onderdeel van uw strategie. Wanneer u gericht uw duurzame relatiegeschenken inzet bij uw klanten, zal uw boodschap nog krachtiger overkomen. Door bij bestellingen of zakelijke overleggen de optie te geven voor een relatiegeschenk, zal uw klant veel bewuster de keuze maken. 

Betrouwbare promotieartikelen

Premiums.nl is met recht één van de grootste aanbieders van relatiegeschenken. Bij ons kunt u snel en eenvoudig bestellen uit een keur aan topproducten. En geheel in lijn met onze eigen waarden hanteren wij alleen de beste kwaliteit.

Voordat wij tot de daadwerkelijke productie overgaan, krijgt u een digitale drukproef van uw product te zien, zodat u zeker weet dat het goed zit. Uw bestelling wordt vervolgens snel en kosteloos geleverd, en u betaalt geen instelkosten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van relatiegeschenken, en dat merkt u aan onze producten en service. 

Bekijk nu snel ons aanbod van duurzame relatiegeschenken en neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen. Wij zien uit naar uw bestelling!

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring