Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 • Online voorraad
  vermeldingen
 • Snelle
  leveringen
 • Gratis verzending
  in de Benelux
 • Jarenlange ervaring
  Sinds 1997 actief
Bestellen
Bestellen
Premiums.nl

Drukmogelijkheden

Wij kunnen uw premiums op zes verschillende manieren bedrukken. Hier zijn al deze druktechnieken op een rij gezet zodat u goed op de hoogte bent van de mogelijkheden.

Tampondruk

Deze techniek is geschikt voor vele soorten premiums.

De tampondruk is een vorm van de diepdruk techniek. Of u nou bolle of holle premiums wilt bedrukken, alles is mogelijk met de tampondruk. Met de tampondruk wordt eerst een dunne laag inkt over een plaat verspreidt en vervolgens wordt de hoeveelheid inkt geminimaliseerd door een rakel over de plaat heen te laten gaan. Bij gebruik van de tampondruk neemt een siliconen rubberen stempel de inkt daarna op en verplaatst deze op uw artikel.


Zeefdruk

De zeefdruk techniek is geschikt voor het bedrukken van kunststof,hout, textiel, glas, papier en metaal.

Zeefdruk is een sjabloon druktechniek waarbij een stalen of aluminium raam is bespannen met een gaas van kunststof(de drukvorm). Met zeefdruk kun je in principe elke premium bedrukken. Bij deze methode wordt een relatief dikke laag inkt gebruikt waardoor je dekkend en kleurecht uw premium kunt bedrukken. Een van de bijzonderheden van het zeefdrukken is dat er ook de “kleur” wit gedrukt kan worden.  Het voordeel hiervan is dat je niet afhankelijk bent van de ondergrond kleur van de premium.


Digitale transferdruk

Digitale transferdruk wordt vooral gebruikt voor het drukken van textiel.

Bij de digitale transferdruk wordt uw logo of ontwerp rechtstreeks op folie gedrukt en daarna uitgesneden. Een groot voordeel van digitale transferdruk is dat het niet uitmaakt uit hoeveel kleuren uw ontwerp bestaat. Transferdruk wordt vooral bij textieldruk gebruikt, maar ook voor mappen, petjes en tassen. Eerst wordt de kleurstof op papier gedrukt en later door middel van hoge temperatuur en druk overgebracht op stof. Het voordeel is dat de kleurstof bij dit proces diep in de vezel doordringt. Hierdoor is na afloop geen behandeling nodig om de print te fixeren en kun je het textiel tot 60 graden wassen zonder dat de opdruk kleur verliest.


Graveren

Laser graveren wordt voornamelijk gebruikt bij premiums van metaal en aluminium.

Graveren is een oppervlakte behandeling. Hiermee wordt een vlak bewerkt waardoor materiaal wordt verwijderd. Hiermee kan bijvoorbeeld een foto worden weergegeven. Hoe donkerder de tint hoe dieper de gravure is.Hierdoor zijn gedetailleerde afbeeldingen met nuances mogelijk.


Borduren

Borduren wordt voornamelijk gebruikt voor textiel.

Borduren is een duurzame, wasbestendige, chique maar vooral professionele optie om goed voor de dag te komen. Bedrijfskleding, petten, badges, t-shirts en polo's kunnen allemaal geborduurd worden met uw logo!


Doming stickers

De domingsticker is een ideale manier om uw product te promoten. De stickers geven een duurzame en 'rijke' uitstraling en zijn bijzonder opvallend. De stickers zijn voorzien van een speciale kleeflaag en na het aanbrengen van uw product niet of nauwelijks verwijderbaar.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij iedere promotionele actie past een ander premium! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op uw gemak ons grote assortiment.
Meer informatie

Heeft u hulp nodig?

Neem gerust telefonisch of via de e-mail contact op met één van onze professionals. Wij helpen u graag op weg!
Meer informatie

Premiums.nl

 • Ferdinand Bolstraat 25
 • 8021 ES Zwolle
 • Nederland
 • 038 - 760 1906
 • info@premiums.nl
 • Veilig betalen met Premiums.nl
  Veilig betalen met Premiums.nl

  Premiums.nl - De leverancier in premiums en relatiegeschenken.
  O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
  Privacy policy | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring